Tanfana een germaanse godin

Uitgeverij Tanfana
De naam

Tanfana is de godin van het water, de maan, heksen en kabouters en zij werd meer dan 2000 jaar geleden vereerd op de Tankenberg in Twente en in het westen van Duitsland.

Ik koos in 2017 voor de naam Tanfana, omdat ik sieraden maak, die geïnspireerd zijn op spirituele thema’s. Omdat ik me verbonden voel met de oude Nederlandse voorchristelijke goden, wilde ik dit terug laten komen in mijn bedrijfsnaam. Tanfana is mijn favoriet. Omdat ik ook andere diensten aanbied, zoals het uitgeven van boeken, vallen al deze activiteiten onder de paraplu Organisatiebureau Tanfana. In 2022 kwam daar ook Uitgeverij Tanfana bij.

Het logo

Het logo stelt de godin Tanfana voor. Het is een bewerking van een schilderij, dat de kunstenares Mirjana Scheepens speciaal voor mijn sieradenmerk Tanfana’s Handgemaakte Creaties heeft gemaakt in 2017.

Lees op mijn andere website meer over de godin Tanfana.